gemiusAudience
gemiusAudience
Home > Pregled Istraživanja > O Istraživanju

O istraživanju

 

Holistički pristup mjerenja Internet publike pomaže pružiti podatke za planiranje Internetskih oglasnih kampanja. Razvijeno od strane Gemius-a, gemiusAudience istraživanje je standard u mjerenju Internet publike koji je prepoznat preko centralne i istočne Europe.

 


Hrvatsko Internet tržište ne može si dozvoliti da zaostaje. Značajan rast u broju Internet publike zabilježen je kroz proteklih nekoliko mjeseci. Istovremeno, znanje o specifičnim očekivanjima brzo razvijajućeg cyber tržišta je postalo vrijednije i financijski profitabilnije.

 


Strateški gol gemiusAudience istraživanja je skupiti i konstantno nadopunjavati podatke sa pogledom na optimiziranje internetskih oglasnih kampanja. Sposoban izvješćivati točne podatke o korištenju ključnih internetskih stranica na određenom tržištu, pruža medijima i medijskim agencijama praktične i lagane za korištenje alate za internetsko medijsko planiranje.

 

 

Oglašivači, medijski planeri i agencije nisu zainteresirani za "korisnike" ili "kukije". Njima je bitan "potrošač". Shodno tome, glavni cilj svakog istraživanja tržišta je kombinirati najčvršća metodološka načela s praktičnim potrebama. Sa metodologijom razvijenom za gemiusAudience, istraživanje je potpuno integrirano, holističko mjerenje Internet publike. Podaci, izvješteni na mjesečnoj razini, prezentirani su u gemiusExplorer softveru, što čini mogućim pregledavati i analizirati rezultate istraživanja. Pročitajte više o gemiusAudience prednostima.

 

 

Osim Hrvatske, gemiusAudience istraživanje je implementirano u više drugih Europskih tržišta. Zavisno o karakteristikama lokalnog tržišta, Gemius ulazi na svako tržište samostalno, u suradnji sa lokalnim partnerom ili u usuradnji sa lokalnim Joint industry odborom.

 

 

Audience.com.hr - u nekim od tržišta na kojima posluje Gemius, tvrtka vodi posebnu uslugu koja omogućuje besplatno, javno dostupno praćenje ključnih trendova korištenja i razvoja Interneta. Pružene informacije mogu koristiti novinari, studenti, kreativni dizajneri i Internet mediji. Osim hrvatskog tržišta, Gemius prikazuje podatke za Bjelorusiju, Bugarsku, Republiku Češku, Estoniju, Mađarsku, Latviju, Litvu, Poljsku, Rusiju, Slovačku i Ukrajnu.

 

 

 

Video tutorial za rad sa gemiusExplorer aplikacijom možete pogledati ovdje: OVDJE.

 

Ukoliko trebate dodatne informacije o gemiusAudience istraživanju, slobodno nas kontaktirajte.